Gravad Lax- gemarineerde zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof zout, peperkorrels, korianderkorrels, suiker, gerookte zalm
Gemarineerde zalm met rode kool
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rauwe zalm, limoenen, acaciahoning, appel, sesamolie
Gravad lax
Ingrediënten: witte wijnazijn, mosterd, suiker, korianderbolletje, honing
Zalm met zurkel en een spiegeleitje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalm, zurkel, water, witte wijn, room
Volkorenpasta met zalm en broccoli
Ingrediënten: zalmfilet, ongekookte volkoren pasta, broccoli, magere kaas, zachte of vloeibare vetstof
Sesam zalm met avocado en komkommerslingers
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes
Krokante zalmfilet op de barbecue met komkommeryoghurt
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, zeezout, venkelblaadje of basilicumblaadjes, citroen (schil + sap), zalmfilet, ontdaan van schubben en graten
Vers Talent: tartaar met zalm en avocado van Thomas
Vers Talent: lekker zuiders met An
Tagliatelle met zalm en spinazie
Ingrediënten: tagliatelle, moten zalm op vel (ontschubd), spinazie, sjalot, look
Gemarineerde rauwe zalm (zelf marineren) op een toastje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: rauwe zalm, olijfolie, limoensap, rode ui, dille