Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen
Ingrediënten: wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen, venkel, witte wijn, room
Bouillabaisse met zeebaars
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: langoustinekoppen, tomatenpuree, ui (in ringen gesneden), selder (in schijfjes), venkel (in schijfjes)
Zeebaars met provençaalse saus
Ingrediënten: rode paprika, gele paprika, ui, aubergine, courgette
Zeebaars gebakken met wulken en een praline van butternut
Ingrediënten: zeebaarsfilet met vel, brunoise van wulken (voorgegaard), brunoise van champignons, fijngesneden sjalotjes, olijfolie
Ceviche van zeebaars
Ingrediënten: limoen, zeebaars, sjalotten, look, verse koriander
Zeebaars, gerookte aubergines en asperges met een boter- soja- limoensausje
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: aubergine (in partjes), groene asperges (overlangs gesneden in plakjes van 3 mm), hooi, zout, olijfolie
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeebaars in papillot met look en groene kruiden
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout