Groeten uit: Spaghetti met tomatensaus en balletjes

Katja Retsin en haar gezin keren terug naar 1984, het jaar waarin Katja 12 jaar was. Een van haar favoriete gerechten was natuurlijk spaghetti.

Wij maken er een eigen versie van want geef toe, met balletjes is de spaghetti nog lekkerder. Smakelijk!

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de spaghetti gaar in gezouten water en giet af. 

  2. Maak de balletjes: Kruid het gehakt met peper en zout.

  3. Rol het gehakt tot balletjes en bak aan in olijfolie. 

  4. Pel en snipper de sjalot en knoflook en stoof aan in olijfolie. 

  5. Voeg de tijm, rozemarijn, cayennepeper en oregano toe. 

  6. Doe er de tomatensaus bij. 

  7. Breng op smaak met peper en zout.

  8. Meng de spaghetti met de saus, balletjes en gemalen kaas. 

0
Nog geen stemmen

Groeten uit

In Groeten uit keren we terug naar het jaar waarin de gast 12 jaar was. Wij gingen aan de slag met hun favoriete gerechten van toen. 

 

Ontdek alle recepten hier.

Bekijk hier de volledige afleveringen.