Open keuken met Sandra Bekkari: Borccolisalade met scampi-sint-jacobsspiesje
Ingrediënten
-
16 Scampi's
-
1 Broccoli
-
1 Rode puntpaprika
-
1 bussel Radijzen
-
120 gram Quinoa
-
2 el Olijfolie
-
5 el Yoghurt
-
een mespuntje Cayennepeper
-
een handvol Bieslook
-
een handvol Munt
-
sap van een halve Limoen
voor de shermula
-
3 el Olijfolie
-
1 teentje Knoflook
-
1 el Rode wijnazijn
-
1 el Tomatenconcentraat
-
1½ tl Komijnpoeder
-
een mespuntje Cayennepeper
-
2 tl Paprikapoeder
-
1 tl Honing
-
een snuifje Zout
-
een handvol Koriander
Bereiding
Bekijk de video stap voor stap.
Smakelijk!
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be