Eenpanspasta met broccoli, erwtjes en asperges

Ingrediënten

Eénpansgerechten zijn heerlijk, makkelijk en snel klaar. Bovendien is een extra voordeel dat je helemaal niet veel afwas hebt. Zalig, niet? Dit is een pasta met broccoli, asperges, paddenstoelen en erwtjes. Vegetarisch en lekker veel groenten. Smakelijk!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Vegetarisch

Bereiding

  1. Snij de paddenstoelen in schijfjes. Was de broccoli en asperges. Schil eventueel de asperes. Trek de broccoli in kleine roosjes. Pel en snij de auin en look fijn.

  2. Doe alles behalve peterselie, erwten, room, Parmezaane kaas en citroenzeste in een pot op hoog vuur. Besprenkel met olijfolie.

  3. Breng aan de kook. Eenmaal het kookt, laat zeven minuten sudderen. Roer regelmatig onder elkaar.

  4. Voeg nu de rest toe. Sudderen nog 2 minuten verder tot alles beetgaar is.

  5. Haal van het vuur.

  6. Laat een minuut of twee rusten. Zo dikt de saus nog een beetje verder in. Serveer in borden, werk af met extra kaas. 

0

Nog geen stemmen