Kreeft in looksaus
Albert Verdeyen - Start to Cook
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aïoli mousseline met kreeftensneden
Ingrediënten: aardappelen, look, olijfolie, Peper en zout, Enkele draadjes saffraan
Kreeft in bladerdeeg met balsamico en vanille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladerdeegrol, kreeften, gekookt en ontdaan van de schaal, savooikool, gekookt, eigelen, balsamicosiroop
Ravioli van girollen en kreeft
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kervel, eigeel, Alpro soya Bakken en Braden, water, witte wijn
Terrine van kreeft
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Kreeft met schorseneren en kaviaar
Ingrediënten: kreeften (900gr), water, zeezout, suiker, steranijs