Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Chocoladetruffels van Table’O
Ingrediënten: passievruchtenpuree, pure chocolade, melkchocolade, Solo patisserie, glucosesiroop
Varkenswangetjes met Rodenbachsaus van Madam P.
Aspergevlaai (Asparaguus, Hasselt)
Ingrediënten: bloem, water, melk, suiker, eieren
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Lam met structuren van pastinaak en sherrysaus van Het Vijfde Element
Ingrediënten: pastinaakcrumble, aardappel (gekookt), eieren, bloem, peper
Harder met een roulade van aubergine, compote van tomaat en aardappelgnocchi
Ingrediënten: aubergines, geitenkaas, munt, vloeibare honing, frietaardappelen