Couscouscakes
Ingrediënten: gesnipperde ui, wortels, in staafjes gesneden, courgette, in staafjes gesneden, boter of olie, lente-uien
Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Ingrediënten: couscous, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter, ontvelde amandelen
Chocoladetruffels van Table’O
Ingrediënten: passievruchtenpuree, pure chocolade, melkchocolade, Solo patisserie, glucosesiroop
Varkenshaasje uit de streek van Aarschot
Ingrediënten: varkenshaasjes, samen 600 g, kalfsfond, Wolf bier (of een ander donker (niet zoet) bier), gezouten amandelnoten, gerookt spek
Kalfsrollade met jonge bladspinazie en couscous
Varkensmedaillon met Serranoham, pompoen en savooikool
Ingrediënten: dungesneden Serranoham, varkensmedaillon (ongeveer 120 g per stuk), savooikool, butternut pompoen, room
Salade van onglet met confit van sjalotten en krokantje van focaccia
Ingrediënten: onglets (kraaibiefstuk) van 100 g, rode wijnazijn, sjalotten in ringetjes, laurier, oranjebloesemhoning