Koude soep van avocado en spinazie

Pascale Naessens

Versnipper het knoflookteentje en fruit het aan in wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven, ...
Ingrediënten: rijpe avocado's, citroen, verse spinazie, knoflook, lente-uitje
Beginner Minder dan 15 minuten Soep 4 personen

Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: gekookt krabvlees, courgette, venkel, eieren, ricotta
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Geroosterde gele biet met peer en ricotta

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: bieten, olijfolie, honing, zout, sjalotjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Kleurrijke groentetaartjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de taartjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: courgette, courgette, wortel, speltmeel, Provençaalse kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Zomerse smoothie met mango en passievrucht

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de smoothie aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: mango, passievruchten, volle yoghurt, pistachenoten, kokosdrunk
Beginner Minder dan 15 minuten Aziatisch 4 personen

Salade met rucola, mango, avocado en gerookte zalm

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: walnoten, olijfolie, , mango , zwarte peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Soep met erwtjes en ham

Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Verhit de olie in een kookpan en fruit de ui en de knoflook. Doe er ...
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Soep 4 personen

Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil en stoom de aardappelen. ...
Ingrediënten: grote creuse oesters , aardappelen, zachte geitenkaas, zure room, koriander
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 2 personen