Gebakken peer met geitenkaas
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Lavas-kipwraps
Ingrediënten: sesamzaadjes, lavas of peterselie, kipfilets, wraps, oestersaus
Gezonde croque van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Sandwich met meloen en parmaham
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Gerookte kalkoen met gegrilde romanesco, radijzen en notensla
Ingrediënten: synergie-brood, kalkoenfilets, notensla, radijzen, romanesco
Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Orzo met geroosterde tomaatjes en feta
Ingrediënten: orzo (Griekse pasta), groene (baby)asperges, kerstomaatjes, olijfolie, lente-uitjes
Watermeloensalade met feta en munt
Ingrediënten: watermeloen, munt, fetakaas, rode ui, sap van 2 limoenen
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter