Mosterdsoep
Ingrediënten: lightroom, groentenbouillon, suiker, bakboter, witloof
Kaviaar van aubergines
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Bloemkoolsoep met tofu
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tom kha kai
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga, kokosmelk, kippenbouillon, kipfilet in reepjes, vissaus
Peterseliesoep met gekruide tofu-blokjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: groentebouillon, water, peterselie, aardappel, prei met groen
Misosoep
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: wortelen, look, gember (in plakjes), champignon, miso
Ravioli gevuld met champignons
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: fama, verse pastablaadjes, Flandria champignons, zout, peper