Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Toast met geprakte erwt en burrata en toast met paprika en ansjovis
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: rode puntpaprika's, edamame bonen, hazelnootolie, diepvrieserwten, sjalot
Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Pompoenquiche met cantharellen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lekker Iers: sodabrood
Ingrediënten: boter (Kerrygold), bloem, volkorenbloem, zout, natriumbicarbonaat
Spekbrood
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gist, gerookt spek, voltarwe bloem, water, zout