Aardbeiensmoothie met yoghurt
Ingrediënten: melk, aardbeien, Griekse yoghurt, suiker,
Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Thaiburger met Aziatische salade
Gevulde zoete aardappel met eendenborst, mango en boterraapjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eendenborsten, zeezout, zwarte peper, zoete aardappelen, rozemarijn
Glutenvrije spaghetti met truffel en bospaddenstoelen en secreto iberico
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: secreto iberico varkensvlees, bospaddenstoelen, pecorino kaas, peper, zout
Varkenskroon met aardappelsalade en boontjes en sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen (gestoomd en geschild), ei (hardgekookt), zoetzure augurken, ui, bieslook