Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gemberlimonade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gember, agavesiroop, limoensap, citroengras, limoen
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Kokosbeignets met mangocoulis en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Balon 43 with a touch: coole cocktail met limoen en Licor 43
Ingrediënten: Licor 43, limoensap, spuitwater, munt, frambozen
Aardbeien in de wok met groene peper en gember
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Chocolade babka
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken