Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Dipsaus: guacamole
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Mozzarellakroketjes met pikante tomatensaus
Ingrediënten: mozzarella cuisine, panko, ei, peper, bloem
Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Kinderspel: pizzapops, heerlijke pizzaballetjes op een stokje
Ingrediënten: pizzadeeg, ketchup, , lollystokjes, ananas
Gratin dauphinois met courgette
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, knoflook, laurierblaadje, olijfolie
Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: verse dadels (Medjoul), pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad