Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Millefeuille van langoustine, groenten, kruiden en bloemen
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: langoustines, look, geplet, sjalot, versneden, cayennepeper, druivenpitolie
Carpaccio van warm gerookte lamsfilet, gegrilde knoflooktapenade en gedroogde tomaten
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels