Vegetarische wortelburger met tzatziki
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Gevulde rijstballetjes met misostoof en rettich
Ingrediënten: sushirijst, teriyakimarinade, verse fijngehakte gember, fijngehakte knoflook, mirin (Japanse rijstwijn)
Hutsepot met toast van camembert en perensiroop
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Schelpjespasta uit de oven met ricotta
Pompoenspaghetti met gorgonzola
Ingrediënten: spaghettipompoen, boter, sjalot, fijngehakt, look, fijngehakt, platte peterselie, fijngehakt
Vegetarische lasagne
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge lasagnevellen, geraspte kaas (gruyère, garnituur), gerapste kaas (gruyère), aubergine, courgettes
Lichte groentetaart
Ingrediënten: kant-en-klare deegbodem (kruimeldeeg of bladerdeeg), wortelen, courgettes, witte selderij, olijfolie