Gestoomde makreel met courgetteslierten en tomaatjes
Ingrediënten: gestoomde of gerookte makreelfilets, courgettes, tomaatjes, citroen,
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Staartvis met rode kool
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Zalm-venkelcombi
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie