Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Filet mignon van kalf met morieljes
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Lasagne met knolselder van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gratin van kabeljauw en groenten met verse kruiden
Kip in jagersaus
Ingrediënten: champignons, ajuin, spekblokjes, kip, in stukken gesneden, rode wijn
Gekonfijte kabeljauw met crème van prei
Ingrediënten: kabeljauwhaasje van 120 à 150 gr, preiwitten + 1 prei, druivenpitolie, grof zeezout en peper, chilipepertjes
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van