Gehaktbroodje van lam en champignons

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven voor op 175 ° C. Pel de teentjes knoflook. Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en ...
Ingrediënten: olijfolie, boter, rozemarijntakjes, grof zout, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Terrine van kreeft

Piet Huysentruyt - SOS Piet

...
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Kastanjesoep

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Warm de olijfolie op in een kookpot. Snij de ajuin, prei en aardappel in kleine stukjes en stoof ze 5 min aan. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Soep 4 personen

Romige champignons

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Verwarm de oven voor op de laagste stand en leg het brood erin om het op te warmen. Neem je tijd om de onderkant ...
Ingrediënten: room, zwarte peper, zeezout, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Uienconfituur

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de uien in 2, leg ze plat en snij in dunne schijven. ...
Ingrediënten: witte uien, echte boter, verse frambozen, tijm, laurier
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Gekonfijte aardappeltjes met rouille

Claudia Allemeersch

Aardappelen : Schil de aardappelen en druk met een snijring cilinders uit. Schik de aardappelen in een ovenschaal ...
Ingrediënten: eidooier, vastkokende aardappelen, boter, bouillon naar keuze, citroensap
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Soufflé van knolselder

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwam de oven voor op 200°C. Verwarm het frituurvet op 170°C. Snij het loof van de knolselder, schil ‘m en ...
Ingrediënten: knolselder (= restje), pastinaak, peper en zout, geraspte kaas, maizena
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Koude tomatencrème

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Snijd de tomaten in stukken en vermeng ze met het brood zodat het brood kan weken. Doe dit dan samen met de overige ...
Ingrediënten: zeer rijpe tomaten, oud wit brood, rode paprika, knoflook, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Gegratineerde oesters met champagne

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Open de oesters, vang het sap op en breng het in een pannetje aan de kook. Giet de champagne erbij (per dl oestersap ...
Ingrediënten: eierdooiers, room, sjalot, champagne, oestersap
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Gevulde vijgen met geitenkaas

Angélique Deckers

Snijd de bovenkant van de vijgen in vieren zonder ze volledig door te snijden onderaan. Snipper wat tijm en rozemarijn ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 6 personen