Gemarineerde scampi op een stokje
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem
Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo
Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat