Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gezonde hotdogs
Ingrediënten: geraspte kaas, worstjes, wraps, geraspte wortelen,
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Pompoensoep met tomaat en kikkererwten
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes