Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gezonde hotdogs
Ingrediënten: geraspte kaas, worstjes, wraps, geraspte wortelen,
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes
New York bagel met spek en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Ham Light Smeerkaas, bagel, ontbijtspek, sla, tomaat
Rolmops met aardappelsla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Frozen Yogurt Day: Maak zelf je bevroren fruityoghurt
Ingrediënten: natuuryoghurt, honing, grof gehakt vers fruit, ,