Gestoomde makreel met courgetteslierten en tomaatjes
Ingrediënten: gestoomde of gerookte makreelfilets, courgettes, tomaatjes, citroen,
Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Pastasalade met olijfjes, basilicum en zongedroogde tomaten
Ingrediënten: penne rigate, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Gezonde hotdogs
Ingrediënten: geraspte kaas, worstjes, wraps, geraspte wortelen,
Kip in de wok met groenten en noedels
Ingrediënten: rijstnoedels, kippenfilets, arachideolie, paprika, rode chilipeper
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing