Koude soep van avocado en spinazie
Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Zelf chips maken
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Yoghurt met speculaas en pompelmoes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,
Yoghurt met rood fruit en pistachenootjes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro Soya Mild & Creamy natuur, aardbeien, Pistachenoten, braambessen, frambozen
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Groentechips met kruidensausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie