Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutburgers met mozarella, knolselder en guacamole
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode linzen, water, havervlokken, wortel, rode ui
Volkorenpasta met paddestoelen, kerstomaatjes en Provençaalse kruiden
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, broccoli, 450 g gemengde paddestoelen , een bakje kerstomaten , olijfolie
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Burgers van zoete aardappel en bonen met limoen en koriander
Ingrediënten: zoete aardappelen, kidneybonen, rode ui, rode chilipeper, gezouten pinda
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gegrilde asperges en oesterzwammen met venkelslaatje, seitangehakt en lavash
Ingrediënten: groene asperges, oesterzwammen, venkel, sinaasappel, seitangehakt
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van