Tramezzini

Besmeer enkele plakjes miebrood met de gorgonzola. Snijd de vijgen in plakjes en dresseer op de gorgonzola samen ...
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Crostata met appelsien en confituur

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Doe boter, kaneel, bloemsuiker, bloem, zout, zeste van appelsien in een cutter. Cutter fijn. ...
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Lasagne met zeevruchten

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Begin met het pastadeeg. Meng alles in de keukenrobot of met de hand tot het niet meer kleeft. Wikkel in vershoudfolie ...
Ingrediënten: bloem ('00), eieren, olijfolie, zout, bloem ('00)
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de consommé: mix de tomaten met de look, basilicum en sushi-azijn. Doe ze in een neteldoek en laat 24 uur ...
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Filet pur pizzaiola met frietjes en mayonaise

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de ajuin en snij fijn. Snij de tomaten in stukjes.   ...
Ingrediënten: filet pur (180 g/pp), boter, frietaardappelen, ossevet, eidooiers
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Glutenvrije pizza met bloemkool, taleggio en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de pizzabodem: Schil de zoete aardappel. Snij in kleine stukjes. Doe in een cutter en mix fijn tot de ...
Ingrediënten: bloemkool, zoete aardappel, ei, verse oregano, zeezout
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Citroen met granité van limoncello en pistachecremeux uit La Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de granité: warm suiker en water op tot suikerwater. Meng met limoncello en sap van de twee citroenen. Laat ...
Ingrediënten: suikerwater (helft suiker, helft water), limoncello, citroenen, eidooiers, room
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de entrecote met peper en zout en smeer er een beetje olijfolie op. Leg op de grill. Geef een sneetje in ...
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, honing, olijfolie, bieslook, grof zeezout
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Feest: lamsgebraad met tapenade en lente-ui

Haal het gebraad 1 uur op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 180° C (stand 6). ...
Ingrediënten: lamsgebraad (Europees lam), lente-ui, kerstomaatjes, tapenade (zwarte olijven), rozemarijn
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Duo's van panna cotta met mango en vanille

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Laat 2 x 3 gelatineblaadjes apart in koud water weken. ...
Ingrediënten: rijpe mango, limoenen, slagroom (40% vetgehalte), kokosroom, kristalsuiker
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 8 personen