Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem
Sushi van basilicum en ananas
Ingrediënten: ananas, melk, vanillestokjes, suiker, ronde rijst
Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Lekker Iers: Shortbread met zalm en dille
Ingrediënten: boter (Kerrygold), kristalsuiker, bloem (gezeefd), volkorenbloem (gezeefd), suiker (om te bestuiven)
Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,