Tongfilet in een romig sausje met kappertjes

Kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in hun schil. ...
Ingrediënten: aardappelen, tongfilets, kerstomaatjes, kleine ui, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem

Sergio Herman

Steek ter voorbereiding 8 rondjes (3 cm) uit de sneetjes zuurdesembrood, besprenkel ze met olijfolie en bak ze ...
Ingrediënten: komkommer, komkommersap, limoensap, citroensap, sushi-azijn
Expert Tussen 60 en 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Sushi van basilicum en ananas

Wout Bru

Blancheer de basilicumblaadjes enkele seconden in kokend water tot ze slap zijn. Koel af met ijswater. ...
Ingrediënten: ananas, melk, vanillestokjes, suiker, ronde rijst
Expert Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen

Wout Bru

Bereid de kruidenchapelure: meng de boter met paneermeel, peperkoekpoeder, Chinese kruiden, piment espalette en ...
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Expert Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel

Wout Bru

Schroei de sint-jakobsvruchten kort ‘a la plancha’ of in de pan. Kook de balsamicoazijn in met een weinig truffeljus ...
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Expert Tussen 60 en 90 minuten Voorgerecht 4 personen

Lekker Iers: Shortbread met zalm en dille

Verwarm de oven voor op 150°C. Neem een bakplaat van ± 23 x 33 cm en boter die in. Voeg ondertussen de boter ...
Ingrediënten: boter (Kerrygold), kristalsuiker, bloem (gezeefd), volkorenbloem (gezeefd), suiker (om te bestuiven)
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Chocolademousse met bosvruchten en amandelschilfers

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: eiwitten, pure chocolade (70% cacao), verse bessen voor de afwerking (aalbessen, blauwe bessen, frambozen, ...), amandelschilfers,
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen