Koude soep van avocado en spinazie
Snelle ketchup à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Sandra's Slimme Tips: Groentenfrietjes
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Pompoensoep met tofoe