Gezonde appelcake

Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van

Klop 3 eieren op met de agavesiroop. ...
Ingrediënten: havervlokken, eieren, sojamelk, appelen, noten
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Gebak 4 personen

Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de groenten. Snijd de champignons in schijfjes. Warm een eetlepel kokosvet op in een pan. Voeg de ...
Ingrediënten: lasagnevellen (vegan en volkoren), aubergines, champignons, spinazie, kokosolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het bananenbrood: weeg alle ingrediënten af. ...
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Moussaka met rode bonen, courgette en 'vegan' gehakt

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de tomatensaus. Pel en snij de ui fijn. Pel en plet de look. ...
Ingrediënten: rode bonen (blik), gepelde tomaten in stukjes (1 blik), look, oregano, peper en zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Grieks Hoofdgerecht 4 personen

Open ravioli met boschampignons en aardpeer

Ann Vertriest

Doe 20 cl olijfolie in een steelpannetje en doe er de gedroogde champignons in. Ook de cayenne mag erbij. Zet op ...
Ingrediënten: aardappelen (geschild), boschampignons (shii-take, kastanjechampignon, cantharellen, hanekammen,...), jonge spinazie, sjalot, tenen look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Pruimenconfituur met gember en stevia

Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Feuilleté met rode vruchten, basilicum en stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier en doorprik het midden met een vork. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Gebak 4 personen

De Feestkeuken van Sofie: Butternutsoepje met tartufata en hazelnoten

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Hak de ui en het teentje knoflook fijn. Fruit ze 5 min in een stoofpan met de gesmolten boter.  ...
Ingrediënten: vruchtvlees van butternutpompoen, wortelen, zoete ui, geroosterde hazelnoten, zure room
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 12 personen

Spring rolls met aubergine en tzatzikidip

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de aubergines in plakken, vervolgens in reepjes en tenslotte in blokjes. Snij twee tenen look fijn. ...
Ingrediënten: rijstpapiervelletjes, rijstvermlicelli, aubergines, peper, fleur de sel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Appel-en peren amandeltaart met stevia

De MeesterBakker

KRUIMELDEEGDoe bloem op je aanrecht, snij de boter in kleine stukjes en leg deze op de bloem.  Kneed met je ...
Ingrediënten: bloem, water, zachte boter, zout, zelfrijzende bloem
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Dessert 4 personen