Bloemkoolcouscous met halloumi van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: bloemkool, komkommer, sap van een halve sinaasappel, limoen, ongezouten pistachenootjes
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
De beste kalkoen van de wereld
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Lamsbrochettes, snelle auberginekaviaar en yoghurtsaus met munt
Ingrediënten: lamsbout (Europees lam), paprika's, olijfolie met look, verse tijm, komijn (gemalen)
Gegrilde lamskeftakebabs met pistachenoten en een pikante slawrap
Ingrediënten: citroen, sumak (eventueel te vervangen door de fijngeraspte schil van 1 citroen), komijnpoeder, chilipoeder, verse tijmblaadjes
Rosbief met erwtjes en wortelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rosbief, erwten, wortelen, sjalotten, runderbouillon
Fish & Chips met groentenfrietjes en tartaarsaus
Open keuken met Sandra Bekkari