Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Ontbenen en opvullen van een duif

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten: duiven, boter, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kraaibiefstuk met frieten en gegrilde sjalot

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd dikke frieten uit de aardappelen. Kook de frieten eenmaal op (zodat ze half gaar zijn). Steek de frieten ...
Ingrediënten: olijfolie, rode wijn, rozemarijn, laurier, tijm
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Scampibrochette met appel en currymousseline

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Pel de scampi en laat het staartje eraan, haal het darmkanaal eruit. Prik de scampi’s op een brochette. Kruid ...
Ingrediënten: appel, curry, tomaat, eidooiers, water
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Toast met asperges en zalm

Pieter Declercq

Toast het sneetje brood.  ...
Ingrediënten: zalm, asperges, eieren, boter, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Papillot van zalm met wilde rijst en groenten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Oven voorverwarmen op 180°. ...
Ingrediënten: zalmfilet, wilde rijst, water, courgette, wortels
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Asperges met garnalen en hollandaisesaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water. ...
Ingrediënten: Asperges, water, witte wijnazijn, eieren, eidooiers
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Knolselder met saus van peterselie en kappertjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was de knolselder en snijd hem in 4. Kook de knolselder super gaar in water met de groentebouillon ...
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Slaatje met gerookte eendenborst en feta

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de eendenborst zeer dun. ...
Ingrediënten: gemengde sla met rode biet, frambozen, gerookte eendenborst, feta, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Salade 4 personen