Exotisch fruittaartje van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, papaya, kokosrasp, passievruchten, pompelmoes
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Ceviche van scampi's met nacho's en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Pizza Panamargerita: pizza met pikante worstjes, avocado en zure room
Ingrediënten: pizzadeeg, tomatenpuree, gemalen mozzarella, maïs (uit blik), koriander
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Wraps met scampi, koriander en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Dubbelroom Smeerkaas, tortillawraps, gekookte scampi's, 1/4 fijngesneden mango, ijsbergsla
Langzaam gegaarde lamsschenkel met curry en yoghurt
Ingrediënten: lamsschenkels (Europees lam), yoghurt, uien, look, tomatenpuree
Indiaas rijstdessert of 'kheer'
Ingrediënten: kokosmelk, volle melk, suiker, basmatirijst, rozijnen
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper