Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room