Pastasalade met olijfjes, basilicum en zongedroogde tomaten

Hak de olijven, zongedroogde tomaten en basilicum fijn. ...
Ingrediënten: penne rigate, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Lasagne met zeevruchten

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Begin met het pastadeeg. Meng alles in de keukenrobot of met de hand tot het niet meer kleeft. Wikkel in vershoudfolie ...
Ingrediënten: bloem ('00), eieren, olijfolie, zout, bloem ('00)
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Gnudi met salieboter, tomatensaus en erwtencrème van Marie en Andy

Laat de ricotta vier uur uitlekken in een handdoek. Meng met Parmezaanse kaas en peper. Doe in een spuitzak. Spuit ...
Ingrediënten: semola of griesmeel, ricotta, Parmezaanse kaas, peper, nootmuskaat
Gevorderde Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Lasagne met osso bucco en gandaham

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: kalfsschenkel, gehakt, ui, look, tijm
Gevorderde Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Filet pur pizzaiola met frietjes en mayonaise

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de ajuin en snij fijn. Snij de tomaten in stukjes.   ...
Ingrediënten: filet pur (180 g/pp), boter, frietaardappelen, ossevet, eidooiers
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Glutenvrije pizza met bloemkool, taleggio en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de pizzabodem: Schil de zoete aardappel. Snij in kleine stukjes. Doe in een cutter en mix fijn tot de ...
Ingrediënten: bloemkool, zoete aardappel, ei, verse oregano, zeezout
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de entrecote met peper en zout en smeer er een beetje olijfolie op. Leg op de grill. Geef een sneetje in ...
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, honing, olijfolie, bieslook, grof zeezout
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Feest: lamsgebraad met tapenade en lente-ui

Haal het gebraad 1 uur op voorhand uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 180° C (stand 6). ...
Ingrediënten: lamsgebraad (Europees lam), lente-ui, kerstomaatjes, tapenade (zwarte olijven), rozemarijn
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Eenvoudige pasta met ham en kaas

Meng de Maredsous® Ham samen met de melk op een zacht vuurtje. Zo krijg je een Maredsous® kaassaus. ...
Ingrediënten: smeerkaas (Maredsous Ham), halfvolle melk, ham, pasta (bv farfalle), peterselie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Gestoofde lamsschenkel en gremolata met sinaasappel

Bak de lamsmuizen aan alle zijden aan in een grote stoofpan met de boter en de olie. Kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: lamsschenkels (Europees lam), sjalotten, wortelen, bouillon, kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier)
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen