Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Gnocchi met ricotta
Maïskolven op het vuur
Ingrediënten: maïskolven, boter, chilipoeder of texmexkruiden, zout,
Ovengedroogde tomaatjes
Ingrediënten: rijpe vleestomaten, olijfolie, balsamico azijn, tijm, grof zout
Zelfgemaakte tomatenpassata
Courgetteslaatje
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: takken verse munt, verse rode chilipeper, citroen, minicourgettes, in diverse kleuren, bocconcini (kleine mozzarellabolletjes)
Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue
Ingrediënten: maïskolven, boter (Kerrygold), cayennepeper, zout, aluminiumfolie
Ciabatta met tomaten
Ingrediënten: olijfolie, Italiaanse kruiden, halfgedroogde tomaat, lauw water , verse gist