Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ovenschotel met kip, paprika en krieltjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: krielaardappelen, rode paprika's, snoeptomaatjes, tomaten, rode ui
Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Groentencrumble met feta en noten
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: groene asperges, wortelen, koolrabi, boterraapjes, rode uien
Varkensmignonette met quinoa, portobello en sinaasappeldressing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Provençaalse mosselen met ovenfrietjes en homemade mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Vispapillot met groentjes en krielaardappelen van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari