Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Pastilla met kip en amandelen
Ingrediënten: filodeeg, gemalen amandelen, suiker, eieren, kippenbouilllon
Tajine van kip, groene olijven en citroen
Ingrediënten: kipfilets, gekonfijte citroenen, kippenbouillon, groene olijven, grof zeezout en peper
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Tajine met kip, couscous en frisse wortelsalade
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: ajuinen, knoflook, saffraan, fijngesneden verse gember, kip, in stukken gesneden
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Couscous uit Tanger met zeevruchten
Ingrediënten: zout, peper, paprikasaus of pikante pepersaus, ras el hanout, zachte paprikapoeder
Mijn Moorse varkenskoteletten
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken