Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Vanillecake
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Bewaarwafeltjes
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Oesters gepocheerd in beurre blanc met geitenkaas en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Brandade van gerookte forel met wakamesaus, mosselen en garnaaltjes van An Steyvers
Ingrediënten: gerookte forel, aardappelen (vastkokend), melk, ui, laurier
Bloemkoolsoep met zalm en roze peper
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, roze peper, fijngehakte peterselie, zalm, knoflook
Tartaar van zalm met asperges
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse zalm, kwarteleitjes, noriblad, witte asperges, mayonaise