Mojito Royal Pompelmoes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoes, limoen, munt, agavesiroop, rum
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Sangria zonder alcohol
Ingrediënten: druivensap, sinaasappelsap, citroensap, limoensap, fruit naar keuze (bv. appel, watermeloen, necatrine)
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kalfszwezeriken op de grill met chimichuri
Ingrediënten: kalfszwezeriken, peper en zout, olijfolie, rode en gele peper, look
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie