Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons
Gevulde Sint-jakobsschelp met langoustines en een roomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Filodeeghapje met Rodenbachkaas
Ingrediënten: Rodenbachkaas, geraspt, filodeeg, chorizo in kleine stukjes, eierdooiers, peper, zout en muskaatnoot
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten met aardpeer, komkommer en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kreeft met schorseneren en kaviaar
Ingrediënten: kreeften (900gr), water, zeezout, suiker, steranijs