Boterham met zure haring, rode biet en appel

Schil en rasp de rode biet en appel. Doe in een mengkom. ...
Ingrediënten: haringfilets, rode biet, appel, zure augurken, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Salade van rode biet met dille en geitenkaas

Doe de bieten in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook ze in ongeveer 1,5 uur gaar. Laat afkoelen in ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Bloemkoolsoep met venkelzaad

Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de knoflook en ui fijn.  ...
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, ui, venkelzaad, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het bananenbrood: weeg alle ingrediënten af. ...
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Vegan milkshake, vegan ijsjes en zelfgemaakte vegan choco

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de ijsjes: De ijsjes bestaan uit twee smaken: een rood en een geel deel. Begin met de gele helft. Snijd hiervoor ...
Ingrediënten: amandelmelk, vegan 'cinnamon' roomijs, aardbeien, frambozen, agavesiroop
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Aubergines met Arabische pesto

Fatima Marzouki

Snijd de aubergines in ronde plakken, bestrooi ze met zout en laat ze uitzweten. Spoel ze af, dep ze goed droog ...
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Roomijs zonder suiker

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Splits de eigelen in een kom. ...
Ingrediënten: eidooiers, vanillestok, zoetmiddel, melk, echte boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Vegan vol-au-vent met frietjes

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de paddenstoelen (à blanc): borstel de paddenstoelen proper. Snij in twee of vier. Doe in een potje met olijfolie, ...
Ingrediënten: vegan kippenstuckjes (De Vegetarische Slager), paddenstoelen, citroen, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Wintersoep met rijst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Zet water op met PH Groentebouillon. ...
Ingrediënten: wortelen, aardappel, witte kool, prei, rode biet
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Bloemkoolsoep met tofu

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de tofu in blokjes.Snijd de sjalotten, de look, de chilipeper en de gember fijn. ...
Ingrediënten: bloemkool, aardappelen, tofu, groentenbouillon, chilipeper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen