Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Steak met saké, prinsessenboontjes en algen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gebakken steak (= restje), saké, rijst, water, limoen
Zalm en groenten op de teppanyaki
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Pico de gallo
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: sjalot, look, koriander, olijfolie, stevige tomaten