Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas
Ingrediënten: appel, brickdeeg, geitenkaas, walnoten, peper
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
Ingrediënten: rode bieten, olijfolie, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie