Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Risotto met girolles, cantharellen en merg
Pansonti con zucca e salvia (verse halvemaantjes gevuld met pompoen en salie)
Ingrediënten: butternut pompoen, verse oreganoblaadjes, verse salieblaadjes, zout en peper, boter
Ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze peper en peterselie)
Ingrediënten: zachtkokende aardappelen, gerookte zalm, in hele kleine blokjes, witte ui, fijngehakt, boter, ricotta
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Gazpacho met watermeloen
De Feestkeuken van Sofie: Scampi Diabolo
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: grote ongepelde rauwe garnaalstaarten , troskerstomaten, tomatenconcentraat , passata van kerstomaten , mascarpone
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken