Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Gnocchi met ricotta
Ovengedroogde tomaatjes
Ingrediënten: rijpe vleestomaten, olijfolie, balsamico azijn, tijm, grof zout
Zelfgemaakte tomatenpassata
Courgetteslaatje
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: takken verse munt, verse rode chilipeper, citroen, minicourgettes, in diverse kleuren, bocconcini (kleine mozzarellabolletjes)
Ciabatta met tomaten
Ingrediënten: olijfolie, Italiaanse kruiden, halfgedroogde tomaat, lauw water , verse gist
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden), tomaten, look, olijfolie, wit brood