Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gezonde rijstpap met kokosmelk en ananas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers
Slaatje met miniloempia's van scampi en een zoetzuur sausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: scampi, loempiavelletjes (Springroll Pastry), sla, eigeel, wijnazijn
Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, suiker, bosbessen, frambozen, suiker
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie