Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gazpacho met watermeloen
Gazpacho
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Luie sushi
Ingrediënten: sushirijst, avocado, komkommer, doperwtjes, lente-uitjes