Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer
Ingrediënten: room, peren, suiker, yoghurt, gelatine
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Panna cotta van amandelmelk en druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker