Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Zomerse gazpacho met gamba's, look en marinade van tomaat
Ingrediënten: munt, basilicum, ketchup, gamba's, look
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Soep van witte bonen en chorizo
Ingrediënten: tomaten, paprikapoeder, gehakte verse tijm, look, selder
Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Salade van pijlinktvisjes met pittige chili’s
Ingrediënten: olijfolie, look, verse koriander, pittige chili, tomaten